+38 (044) 228-91-63

Проектування магазину

Проектування магазину

Хочете відкрити новий магазин, в якому буде продумана кожна дрібниця? Або за допомогою правильного перепланування збільшити продаж? У сфері проектування магазинів компанія НВК "КиївПроект" своїм професіоналізмом завоювала авторитет, заснований на досвіді. Довіряючи нам розробку проекту підприємства торгівлі, ви отримаєте сучасні та індивідуальні рішення.

Проектування магазинів - складний процес, що вимагає комплексного підходу. І в кожному випадку ми врахуємо всі побажання і нюанси.

Проектування продовольчого магазину з нуля

Створення торгового об'єкта починається з аналізу ситуації та формування завдань для всіх учасників процесу: будівельників, світлотехніків, маркетологів. Але реалізація ідеї починається задовго до початку будівництва. Основні етапи цього процесу:

- попередні дослідження і розробка концепції;
- створення ескізу і опрацювання технологічних рішень;
- підготовка проектної документації (при необхідності);
- робоча документація з детальною розробкою об'єкта.

Правильно продумана концепція майбутнього магазину визначає подальші параметри проектування - асортимент об'єкта, планування приміщень, викладення товару на полицях, формат обслуговування. Фахівці компанії НВК "КиївПроект" врахують всі моменти і виберуть кращий варіант.

magazin1

magazin2

magazin3

Проектування продуктових магазинів: реконструкція

Реконструювати старі будівлі важко - приміщення складної конфігурації, ніші всіляких розмірів, колони і конструкції. Мимоволі спадає на думку, що простіше все демонтувати і побудувати новий магазин. Але оптимальний варіант організації торгового простору існує завжди і технологи нашої компанії його знайдуть.

Не менш складне питання - збільшення площі торгового об'єкта прибудовою додаткових приміщень. Порушення містобудівних норм часто виявляють тільки при отриманні дозволу на введення в експлуатацію. Ситуація загрожує припиненням роботи або тривалими судовими розглядами. З проектами нашої компанії таких проблем не виникне!

Проектування магазину продуктів: перепланування

Важливим аспектом роботи продовольчого магазину є організація потоків руху. Неправильна розстановка обладнання в залі може привести до ряду негативних наслідків. Вільні проходи, зручні для покупців і персоналу, знижують кількість стелажів і, як наслідок, асортимент товару. Зменшення ширини проходів дозволить встановити більше полиць, але знизить комфорт споживачів.

Ми підберемо оптимальний варіант, який збільшить прибуток, не знижуючи зручності!

adware removal programs
Замовити зворотній дзвінок